av Camilla | 23. juli, 2010  

Lucca, Italia

Follow my blog with bloglovin

Da var jeg tilbake fra Italiatur fra 18 – 22 juli. Det var helt fantastisk.

Det har ikke skjedd veldig mye i Aber Uni-prosessen, men jeg skal få sendt lisensen og “Accommodation fee” papirene i morgen da jeg skal på jobb. Så er det mulig jeg må ta en telefon til accommodationkontoret, hvor jeg skulle bekrefte at jeg skal ha den boligen :)

Siden det ikke har skjedd mer som har med universitetet å gjøre, tenkte jeg kunne skrive litt om min fjerde tur til Italia på to år! Denne var garantert den beste! Jeg var på Paolo Nutini konsert og fikk endelig møtt han :) Ubeskrivelig.

Jeg reiste med to venninner; Marie og Leni. Vi sov ute to av nettene og inne på gjestehus to av nettene. Veldig spennende. Møtte igjen en del av guttene vi traff i 2008 da jeg var i Santa Maria del Giudice med Marie, mora og søstra. Koselig! Vi sov første natta utenfor flyplassen i Pisa, andre natta på “Marta’s guesthouse”, tredjenatta i Lucca og fjerde natta sov vi ikke! Flyet gikk i 6 tida på morgenen, å vi fant ut at vi likegodt kunne drøye tiden så lenge så mulig.

38404_1545985013228_1343119040_31469146_8152290_n

Marie, Marco, Virginia, Leni, Franscesco og meg :)

22. juli var vi på Paolo Nutini konsert i Lucca. Her møtte vi også en gjeng fra Genoa i nord-Italia. De var hyggelige, å vi skal kanskje besøke de ei gang!
Konserten var ferdig i 12 tida, å vi stakk på Pizzeria og spiste.
Etterpå gikk vi litt med Genoa-gjengen, spiste litt iskrem og hang på Piazza Napoleone.

Senere på kvelden kom Paolo og crewet ut fra bygningen der de hadde oppholdt seg. Så jeg fikk tatt bilde med han og snakka med han. woho.. grooooupie! Jeg spurte om han skulle ha konsert i Wales i den nærmeste fremtid. Hehe, han skulle til Cardiff, men visste ikke tid :)

DSC01107

Paolo & meg. Ser litt smågale ut begge to her, men det går greit! Paolo Nutini è stato fantastico :)

Det vil bli nok en uforglemmelig tur, og garantert ikke den siste! Jeg elsker Italia. Lukten, stemninga, kulturen, naturen og alt! Hehe..
Siste natta i Italia var vi ute. Det var koselig, vi ble kjent med en fra Pisa og en fra Colorado som vi hang med ei stund, så gikk vi til Piazza dei Cavalieri hvor det var bongotrommer og festglade italienere! Spennende.
Flyet gikk 06.15, å han ene vi møtte betalte en taxi for oss, så vi slapp å labbe gjennom farlige strøk. så koselig :) Jeg sov på flyet (3 timer) og på bussen  (3 timer), så var ganske utslitt i nakke og rygg da vi var fremme.

Skriver så snart jeg hører noe fra universitetet eller vet noe mer om det temaet :)

- Cam

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Hei Camilla!

Vi vil gjerne følge med på bloggen din, og hvordan livet ditt vil utarte seg i Aberystwyth! Derfor lurte jeg på om det hadde vært greit for deg om vi la ut en link til bloggen din på vår hjemmeside? Kan jo være veldig spennende for potensielle nye studenter å lese om!

Ser frem til å høre fra deg! Ta kontakt med meg på: anja@studyacrossthepond.com

Hilsen Anja i Across the Pond

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00