av Camilla | 10. august, 2010  

Shaky knees

Det var i dag det virkelig gikk opp for meg – jeg skal faktisk FLYTTE hjemmefra, ut av Norge, bo alene i et fremmed land og reise ifra venner & familie.

Har lenge visst at jeg skal flytte, men det er i dag at jeg faktisk flytter ut av mitt kjære soverom. Mitt kjære STORE soverom. Jeg skal flytte inn i et litt mindre rom, i og med at jeg bare skal være hjemme i ferier og slik. Min store lillebror skal dermed overta mitt det store soverommet, med veranda. (Som jeg aldri brukte..)

Vel vel, jeg begynner å bli voksen!
Fikk forresten en e-post av boligkontoret som ordner med studentboligene og slik. De påsto at det ikke var ordentlig i orden enda, at jeg ikke hadde godtatt min plass i Alexandra Hall.. Jeg vet jeg har sendt både licensen og financial declaration + at jeg har betalt depositum (så det var blitt trukket fra min konto). Sendte en mail og forklarte problemet, men har ikke fått svar enda. Satser på at det går i orden! Kanskje posten bare var litt treg fra Norge :)

En dag denne uka skal mamma og meg på besøk til tante og mi kusine. Vi skal planlegge turen til Wales. (De skal være med ned, for moroskyld) + at da kan jeg ha med meg litt mer bagasje! Smaart. Litt trist at jeg er den eneste med enveisbillett da.

Skal jeg si hva jeg har gjort siden sist innlegg? – Jeg har STRIKKHOPPA! Tenk det. Var himla skummelt, men skulle gjerne gjort det igjen :) Herlig!

Klar, ferdig - HOPP!

Klar, ferdig - HOPP!

Dette var i forbindelse med en liten roadtrip ei venninne og meg hadde fra 2. August – 7. August. Vi sov 3 netter i telt og 2 på hytte (i Bergen). Veldig bra tur. Vi var blandt anna innom Akvariet i Bergen, Kjerag ved Lysefjorden (hvor vi sov på Campingplass ei natt), Røldal, Haukelifjell og så mye fin natur. Fantastisk kult land vi har, egentlig. (Litt smålei av Kristiansand og nærområdet, men merker vel lengselen når jeg har vært vekke litt.. :P)

Meg og min roadtrip-buddy på Haukelifjell!

Meg og min roadtrip-buddy på Haukelifjell!

Skriver mer når det skjer noe mer spennende! :) Bare å spørre om det er noe angående søknadsprosessen og annet som har med skolen å gjøre, så skal jeg svare så godt jeg kan!

- Cam

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Comments are closed.

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00