av Camilla | 22. desember, 2010  

Times like these

Hei der, venner og bekjente. God Jul! Yesss…

Jeg har nå vært hjemme i 5 dager, å har det kjempe greit :) Lørdagen hadde vi familiefrokost, pyntet juletre, lekte i snøen, hørte julemusikk og bare koste oss, på søndag laget vi pepperkakehus, så traff jeg Tommy, Stian og Lene igjen.
Mandagen ble brukt til å slappe av i heimen, gå en liten tur med Mira og traff my dearest Marie igjen på kvelden, + hennes herlige familie og hennes 4 amerikanske klassekamerater fra DTS’en i Tyskland og i gårkveld (tirsdag) var Anette, Marie, Maggie, Alli, Erika, Ryan og meg i skogen og brant bål på kvelden/natta. KJEMPE koselig..
De smakte pinnebrød, og likte det. De har også smakt på Gløgg, og falt pladask! Hehe..  Rart å snakke engelsk når jeg er hjemme, men.. :-D  fun times!

Back to normal.

Back to normal.

Hahh..

Vel, vel..

Det eneste som legger en liten demper på gleden over å være hjemme igjen, er tanken på di tre eksamenene jeg har når jeg kommer tilbake etter juleferien + spanskoppgaver jeg også må få gjort.. Ærh.. Jaja.. Bare å øve.. Men på HVA?!

Ærh..


I dag er første dagen jeg har stått opp før klokka 2.. :) Det føltes godt.. Passer lillesøster fordi mamma er på jobbintervju og far i huset er på dagstur til Danmark :-) Nå har vi akkurat spist, og skal til å sette oss å tegne. Weeho!

Skal en tur ut på Sørlandssenteret i kveld med Lene. Det blir koselig :) Blir såklart bare kikking, siden ingen av oss har noen penger.. Hærli.. Skal vase rundt og speide etter kjentsfolk B-)

Mamma og jeg skal på besøk til bestemor i morgen, det gleder jeg meg til :-) Å hvilken dag kommer etter i morgen? Jøssees.. JULEAFTEN.. Wow, den kom brått på i år :) Moroo!

Miss my Rose!

Miss my Rose!

- Cam

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Comments are closed.

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00