av Camilla | 1. februar, 2011  

dos mundos

No hace falta que vuelvas, no pienso que esté bien.

Good evening people!
Kom akkurat hjem fra Old College, å sitter nå på rommet og gjør spansk. Har 50 setninger hvor jeg skal finne feilen, og forklare den.. Er virkelig ikke lett!
Da hjelper det med noe spansk musikk i bakgrunnen og noen ‘minstrels’ (sjokolade) ved min side. Er lettere å konsentrere seg på Old College, men rommet mitt er varmere :-) Dessuten stenger det halv ni..

Old College. Åpnet i 1872!

Old College. Åpnet i 1872!

Cocktail kvelden på lørdag med Anne Karine, Henriette og Rose gikk ikke helt som vi hadde planlagt, men ble en kjempe moro kveld uansett! Vi fikk dratt med oss Rose i siste liten før taxien kom å hentet oss, deretter ble vi kjørt til ‘Rummers‘, en koselig pub med havna. Det var live-musikk og vi hadde hver vår drink, før vi labbet videre til ‘Cambrian’ hvor målet var å ha enda en drink, men pub’en var alt for stappa, så vi gikk heller på ‘Kane’s’ hvor vi hadde en GIGA pint med ’sex on the beach’ og skravlet litt med kjentsfolk   før vi tuslet videre til Varsity (GØY MUSIKK), ‘Salt’ (Teknisk sett bare en 2-3 minutters tur innom Salt) og deretter ‘Pier Pressure’ (Utested). Alt i alt var det en kjempe koselig kveld, bortsett fra at jeg gikk på HØØYE hælår! Oh my.. Jeg takler ikke slikt, å så rett og slett ut som en mann som stabla seg bortover.. Jeez..

Rummers - Cambrian - Kane's - Salt - Varsity - Pier

Rummers - Cambrian - Kane's - Salt - Varsity - Pier

Å skal jeg fortelle noe gøy? – Jeg får besøøk!!! Mi herlige venninne, Leni, kommer ned til meg i slutten av februar. Hun skal være her i en uke :-) Det blir kjempe koselig. Mulig vi reiser nedover til Cardiff for en natt eller noe! Spennende ;) Kanskje Skottland også? Hvem vet.. Kanskje vi treffer på Paolo igjen? -Oh yeah!

På Paolo Nutini-konsert i Lucca, Italia (2010)

På Paolo Nutini-konsert i Lucca, Italia (2010)

Yes.. det var en fantastisk tur, og mange morsomme minner :) Spontan tur, med overnatting ute, bongotrommer på piazzaen i Pisa, møte med Mr. Nutini, italienke innpålitne gutter.. (OH MY..Eller? Var de italienke?) og mjau.. og grynt..

Og btw, me gustan los españoles!

Har også fått meldt meg på Zumba frem til Juni, så nå får jeg litt rytme i hoftene. Grr.. Blir godt å få begynt med litt trening igjen. Har vært lenge uten.

Well then,

se está haciendo tarde..

Skrives snart..

CIMG1300

Smask

Hasta luego!

- Cam

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Comments are closed.

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00