av Camilla | 6. mai, 2011  

Bath Backpackers, besøk av Marie og livet uten data.

Hallo hallo.

Nå var det på tide med et nytt innlegg, er jo evigheter siden sist! Beklager så meget. Påsken var veldig hektisk, å har vært uten data i nesten 2 uker (glemte datalader i Norge) c”,) Det er fint!
..

Vel.. Tiden flyr, å det er bare FIRE uker til jeg skal hjem til Norge igjen! Salte! Fire travle eksamensuker.. Så 4 mnd (!!) in NOOrWAYY!

For det første må jeg vel nevne at Påskeferien var veldig bra, å det var godt å se alle igjen! Fikk truffet enda flere nå, enn i juleferien :) Jeg var med familien min (på pappas side) til Danmark fra 16 – 19 April. Vi kjørte ned til Tyskland en av dagene. Spennende. Skulle gjerne slengt med noen bilder fra turen, men jeg tok ingen! Blerh

Ellers har jeg vært i BATH med Henriette fra 28 – 30 Apri.. Bath er en nyyydelig romersk by. Vi tok ogsåturen til Stonehenge i en ‘koselig’ liten buss som humplet mer enn nooooe annet jeg har sittet påmed! Hehe, men sjåføren var veldig hyggelig. Stonehenge var kanskje ikke så moro å se som jeg hadde trodd, men tøft var det jo.

Stonehenge on a cloudy day!

Stonehenge on a cloudy day!

Lekkert!!

Lekre turister!!

Vi sov på “Bath Backpackers” som kosta oss rundt 250 kr for 2 netter. Billig og greit :) Hostellet var veldig kult, å jeg likte meg der :) Første natten hadde vi et 8-manns rom helt for oss selv, så da satt vi å blåste såpebobler på taket, drakk vin og slappet av, for vi tok oss en rask tur ut for å sjekket livet. Fysj. Det var ikke gøy, så vi tok heller en tidlig kveld. Folk var forferdelig fulle og ramlet rundt! erh

Henriette sniker seg ut av vinduet!

Henriette sniker seg ut av vinduet!

Saapebobler!!

Saapebobler!!

<3

:)228127_10150228736610190_749590189_8872532_7376731_n223517_10150228736570190_749590189_8872531_5251237_n228257_10150228736690190_749590189_8872535_2416068_n

Fargerike vegger!

Vi var ute å spiste på en veldig koselig restaurant med mye god mat (og billig..!), å selvsagt var vi også på Pub. “Belushi’s”, hvor det var live musikk og vi satt å spilte kort og hadde ett par drinker for vi tuslet tilbake til rommet hvor vi da fant tre sovende mannfolk.

Beluuushi's backpacker Pub

Paa Beluuushi's backpacker Pub

Vi var på omvisning i Abbey’en, som var kjempe stilig! En av guidene var en  smålubben liten brite på 14-15 aar, KJEMPE kul gutt! Veldig morsom!

The Bath Abbey Tower

The Bath Abbey Tower

230697_10150228746905190_749590189_8872801_3092188_n

Klokkerommet (du ser d utenfra nesten helt oppe til venstre paa frste bilde)

Utsikten ned til "Roman Baths" :)

Utsikten ned til "Roman Baths" :)

Bath har kjempe masse fin arkitektur og er anerkjent internasjonalt på grunn av dette. Bath er også utpekt som en av de kun TRE “World Heritage Cities” :)

Byen har ogsaa mye å tilby Jane Austen fans! Veldig stas for oss nerder :) Hun har bodd der, å vi så to av husene hun har bodd i, var på Jane Austen museum og så diverse plasser filmene hadde blitt spilt inn. (”Northanger Abbey” and “Persuasion”) Wohoo!

The Circus, Bath (Persuasion)

The Circus, Bath (Persuasion)

Paa museum!

Paa museum!

Pump Room! Her spiste vi breakfast :) Med stemningsmusikk i bakgrunnen!

Pump Room! Her spiste vi breakfast :) Med stemningsmusikk i bakgrunnen!

Bath er en vakker by!

Vakkert!

Det var veldig godt å komme tilbake igjen til Aberystwyth, ådet var en nyydelig solnedgang den kvelden vi kom tilbake fra Bath:

<3

<3

!

!

Min kjaere venninne, Marie var i aber hos meg fra 2 – 5 mai! Det var kjempe koselig. Vi laget kakao, skravlet MASSE og tuslet rundt i Aber. Var paa Varsity ett par kvelder og Harry’s og Inn on the Pier. Moro! Den ene kvelden gikk vi ogsaa opp paa Constitution Hill og saa solnedgangen! Herlig :)
Jeg DIGGER Marie :) Tøffeste jenta! Hun maatte sove i Liverpool fra 1-2 mai og fra 5-6 mai, pga tullete flyvningstider! Billige ryanair ;) Jaja, fikk noen dager sammen ihvertfall!

Det eneste som er litt tustelig for tiden er at jeg glemte dataladeren min i Norge (vimsete..), så nå stitter jeg paa Old College å skriver blogg og skal snart begynne pånoe spansk-eksamen revision:

Old College!

Old College!

Lovely :)

Lovely :)

Syntes det er ganske deilig uten data igrunn, får gjort litt mer fornuftige ting da. Internett er jo hiiimla distraherende! For ikke å snakke om tv-serier og filmer jeg har liggende på dataen! Så nå sjekker jeg bare mail og facebook av og til når jeg er innom bibliotekene eller låner Henriettes laptop :) Jeg legger meg tidligere, å får mer ut av dagene :P Haha.. Skremmende.. Tror dette er godt for meg ;)

snowdonia_wales_uk_photo_gov
Snowdonia

I morgen reiser jeg til Snowdonia med klassen min. Det er en nasjonalpark i nord-Wales. Vi skal sove der to netter, aa skal også innom diverse andre severdigheter, som for eksempel “Caerphilly Castle” :

Caerphilly Castle Wales

Jaujau! Det var det, for denne gang! Kanskje jeg skriver snart igjen, kanskje ikke! Joda. Skal prøve på det.. (Som jeg alltid skriver).

Hasta luego!

- Cam

227692_10150228739195190_749590189_8872606_6116877_n

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Hei Camilla!

Nå har vi nettopp fått Marie hjem igjen. Det er fint. Men hyggelig at du fikk låne henne litt først.
=)
Håper vi ser deg når du kommer hjem, selv om kanskje Marie har reist igjen….

Sjekk ut denne søte videoen som Alli har laget:
http://vimeo.com/19881732

Ønsker deg masse lykke til med studeringen og eksamener……
OG – at livet smiler til deg.

Klemmer, Tone

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hei hei Tone!

Hyggelig å høre fra deg :-) Og takk får lånet av din datter! hehe.. kjempe hyggelig med besøk. Å godt å endelig drikke noe kvalitetskakao igjen :)

Ja, jeg kommer nok nedom i sommer noen ganger å hilser på! :-)

kjempe skjønn video!

Håper dere har det fint der hjemme! Hils mannen :)

Klem klem fra meg :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hei!

Først vil jeg berømme deg for en utrolig bra blogg!

Jeg skal begynne å studere Interpol i Aberystwyth fra høsten av, og jeg gleder meg som en unge på julaften :D

Jeg var der på Visiting day i mars, og etter å ha fulgt med på bloggen din, så finnes det ikke tvil om at Aberystwyth er rette stedet for meg :-)

Jeg har forstått det sånn at du bor på Seafront?
Jeg har søkt Alexandra Halls som førstevalg, og i den forbindelse har jeg noen spørsmål som jeg håper du kan svare på :-)

Hvor stor vil du si sjansen er for å få førstevalget sitt, og eventuelt et rom med havutsikt?

Er det stor forskjell på rommene i Alexandra Halls?

Er det mulig å bytte rom/eventuelt bytte til campus hvis man ikke er fornøyd?

Er du fornøyd med å bo på Seafront? :-)

Masse lykke til videre med studiene, så kanskje vi sees til høsten :-D

mvh Kenneth

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hei hei Kenneth!

Må bare si at Aberystwyth lever garantert opp til alle forventningene :-) Er herlig her! Bra kultur, bra oppfølging av studentene, og en kjempe sosial plass å bo.

Alexandra Hall er helt nydelig, jeg elsker å kunne ut å gå langs promenaden og ha Constitution Hill rett ved siden av. Utsikten fra toppen er kjempe fin :-) Har de fiiineste solnedgangene, og lyden av bølgene er digg ;)

Da jeg søkte på Alex Hall, nevnte jeg at jeg hadde veldig veldig lyst på havutsikt, å ble veldig lettet da jeg fikk det! Kjenner 4-5 andre nordmenn i bygninga som også har utsikt mot havet, å vi er 7 eller 8 nordmenn, så kan jo godt være de har tatt det i betraktning når de delte ut rom :P

Jeg kjenner en del som har fått byttet rom etter de begynte ja, men du må få ordnet det tidlig i såfall. De pleier som regel å ha noen som vil bytte campus/rom, så regner ikke med det vil være noe problem!

Jeg er kjempe fornøyd! Gruer meg til å forlate rommet mitt her.. Har kjempe bra rom. Stort vindu med bre vinduskarm, dobbelseng, utsikt og en ekstra kommode til klærne.
Neste år flytter jeg inn i hus med venner, midt i sentrum, så blir nok bra det å! :)

Tusen takk for det, å lykke til videre med alt. Aberystwyth blir bra! :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tusen takk for svar!

Et spørsmål til bare :-)

Vet du sånn ca. hvor store rommene i Alex halls er?

Jeg tjenestegjør i Afghanistan skjønner du, og på markedet her selger de noen sinnsykt fine Afghanske tepper som jeg vurderer å kjøpe :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ikke noe problem!

Vel.. For å være ærlig, så er det ganske forskjellig fra rom til rom (selv om de er like i pris). Noen er veldig små og tustelige, mens andre er store og oversiktlige.

Mitt rom er stort og fint (lucky!), mens tre stk av de jeg bor med har veldig små rom. (avlange og små) og ei ann venninne av meg har et megasvært rom i en av kjeller-leilighetene. Hun har et bittelite vindu (Som ikke kan åpnes) med utsikt mot søppelkassene, men rommet er veldig stort og greit :)

Desverre har alle rommene blå tepper, men sikkert fint å legge noe annet oppå :) Lykke t!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

I have never read such a lovely post and I am coming back tomorrow to continue reading.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

this was a really quality post.I wasn’t aware of the many ripples and depth to this story until I surfed here through Google! Great job.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00