av Camilla | 7. juli, 2011  

1. året på Uni, og 2. møtet med Paolo Nutini.

Aloha!

Tyren i dag 7 juli 2011:

I dag kan du oppleve betydningsfulle utviklinger i nære forhold. Noe som har knirket en stund vil løse seg opp av seg selv hvis du legger sjarmen og godviljen til. Det kan være at den andre er like usikker som deg. Noe du lenge har gått og tenkt på kan endelig ta form.

Nå er det nesten en måned siden jeg kom til Norge/LANGT over en måned siden sist blogg innlegg! Det er jo for galt.. Min unnskyldning er at jeg glemte passordet til vg-blogg, å hadde mistet mobilen (så det var ikke mulighet for å få tilsendt passord, siden har også byttet mailadresse.)
Vel, det skjer veldig mye for tiden, og jeg har MASSE å tenke på og finne ut av før sommeren er over!

For det første har jeg fått meg JOBB! Som servitør på Egon i Kristiansand. Det er supert, og jeg trives kjempe godt : )

waitress-coloring-pages

For å oppsummere litt.. Siste uka i Aber kom Lene på besøk. Stikkord for uka: Avslapping, nedpakking, flytting, Ladies Night på Varsity, Møte Paolo Nutini igjen, konsert, beach-life, koselig, trist, reising.

Summertime!

Summertime!

Det var en lettelse å være ferdig med første året på Universitet, nå gjenstår det bare å vente på resultatene (8.Juli).. At Lene kom å hjalp meg å pakke ned rommet og var der nede med meg den siste uka, var veldig koselig. Godt å ha noen der når nesten alle hadde reist hjem for sommeren!

Jeg  var den siste som forlot flat’en(leiligheten), å måtte derfor vaske/rydde en del! Vi flyttet mange av tingene inne inn i det nye huset (Ocean House) i Portland Street, rett ved siden av Varsity og la igjen litt vinterklær og slik som jeg ikke trenger her hjemme i sommer.

”Ladies night” på Varsity var veldig moro, å det var blant annet drag queens (Ekkelt:P), mannlig stripper (ekkelt), toppløse barstaff og ett par gutter på gitar som spilte litt for oss. Alt i alt var det en vellykket kveld, å vi hadde det morsomt.

Drag Queen og Cam

Drag Queen og Cam

Deilig!

Deilig!

Vi var også på Paolo Nutini konsert, hvor vi fikk plass helt fremst med scenen (groupies). Dette er da altså andre gang jeg er på konsert med han, og andre gang jeg har så bra plasser. Haha..
Konserten var KJEMPE bra, å han ga oss alle et skikkelig show. Carly Connor var oppvarmingen for Paolo, å hun er kjempe flink. En jente på vår alder fra Skottland som er med Paolo rundt på turnè.

Paolo

Paolo

Skeptisk, Paolo?

Skeptisk, Paolo?

Fremfører med innlevelse, som vanlig!

Fremfører med innlevelse, som vanlig!

Vanessa, Paolo and me at the Pub at the Pier :)

Vanessa, Paolo and me at the Pub at the Pier :)

Mr. Nutini og meg. Woho.

Mr. Nutini og meg. Woho.

Smask til Paolo.

Smask til Paolo.

Etter en helt fantastisk gig, tuslet vi ned til Harry’s hvor vi satt å skravla litt før meg og Lene gikk hjemover. En halvtimes tid etter vi var kommet hjem fikk jeg melding av ei venninne at jeg måtte komme bort på Pier-pub’en, fordi Paolo var der. Haha. Så da gikk jeg bort der en tur (alene, Lene ville ikke være med:O), hvor jeg traff Anne Marte og Vanessa, og ikke minst Paolo Nutini. (Bilder ovenfor) : )

La meg med et smil om munnen den kvelden, for å si det sånn ;) Hehe..

Det var helt fantastisk bra vær, å vi var mye på stranda og koste oss med jordbær og bading. Herlig! Virkelig en perfekt siste-uke i Aberystwyth, My dearest little studenthometown.

Lene på stranda. Lovely weather!

Lene på stranda. Lovely weather!

Lene og meg. Fin posering :)

Lene og meg. Fin posering :)

Aberystwyth <3

Aberystwyth <3

~

Første året på universitetet har vært mer enn jeg forventet! Kjempe bra opplevelse, masse nye venner og ett godt innblikk i den britiske kultur. Jeg stortrives i Aberystwyth.
-          Volleyball laget jeg er med på er også utrolig herlige.

-          Har trent Zumba en gang i uka, + løpeturer langs promenaden når jeg tar meg tid til det.

-          Har eksperimentert med forskjellige matretter og tatt min egen klesvask!! Flink : )

-          Vært på pub med gode venner MINST 2-3 ganger i uka. Ikke nødvendigvis for drikke alkohol, såklart ;) Men for å skravle, spise, henge osv. J liker det!

-          Handla på supersværebutikken Morrisons og brukt alt for mange penger, så heller vendt meg til å handle på Spar butikken, hvor ting er litt dyrere, men begrenset utvalg (så jeg handler mindre, å dermed bruker mindre penger. Hehe)

-          Har sittet nede med stranden mange, mange, maaaaaange ganger og kikket ut i horrisonten. Herlig utsikt.

-          Labbet opp til Constitution Hill for å tenke/gjøre lekser/ligge å høre på musikk.

-          Studieturer til blant anna Snowdonia (3-dagers tur med klassen) og King Arthurs Labyrinth (dagstur).

-          Vært på uendelig antall utklednings-fester og bursdager.

-          Reist til Bath med Henriette hvor vi overnattet i to netter og tok buss til Stonehenge og jeg har vært på dagstur til Birmingham med Rosebusk. Lovelyyyyy!

-          Bonfire på stranda

-          Rare gamle mannen som alltid går rundt med katta på skuldra rundt i byen.

-          Ekkel gammel mann som alltid sitter på ”Why not” å kikker.

-          At det er vanlig å røyke weed osv der nede.

-          Jeg har også hatt en britisk dustekjæreste, som det nå er slutt med, of course.

-          Opplevd hvor GRISETE og hensynsløse mange folk er i forhold til det å bo sammen, fordele plikter, og ta oppvask/støvsuging osv.. + at noen folk stjeler faktisk også at av hverandre. Hyggelig!

-          Har også erfart hvor mye hyggeligere og koseligere den britiske kulturen er. Folk er hyggelige og ingen dømmer eller gir stygge blikk (som regel. Alltids noen dridunger der ute! :P)

-          Det beste av alt; Jeg har fått besøk hele tre ganger! Av Marie, Leni og Lene. Pluss at jeg var så heldig at min kjære mamma og min fantastiske tante gadd å følge med meg ned i begynnelsen av skoleåret! J KJEMPE takknemlig for det!

-          Ååååå, jeg har venner fra MANGE forskjellige land. Greit det for besøk i fremtiden ; )

Sliten etter første året som student..

Sliten etter første året som student..

Og trist.. :(

Og trist for å måtte forlate byen.. :(

Jaja..

For fleire bilder fra mitt første år i Aber:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.477163825820.286915.581785820&l=dbf2ff2e8c

What to do til høsten?! Fortsette på dette studiet?, ta ett friår (jobbe&reise)?, jobbe i Norge?, jobbe i Wales?, frivillighetsarbeid i Ecuador?, Bosette meg og stifte familie på hawaii?

Tone; Jeg kommer ned på besøk snart, håper på litt råd og tips! Hehe..

Nå er klokka 05:00. Jeg kom hjem fra jobb for 3 og en halv time siden, og begynner på jobb igjen om to timer. Holder meg våken, så jeg slipper å forsove meg, haha. ;)

Skrives..

-          Cam

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

=)
Du er velkommen når som helst. Uansett dag eller tid. =)

(Visste forresten ikke noe om en dustekjæreste….) Sikkert hyggelig det, men man trenger da ikke spare på duster, når det finnes så mange bra mennesker?!?

Gleder meg til å se deg – og er spent på karakter…

Klem, Tone

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Windows 7 tools to create entity Microsoft Windows 7 relationship diagrams for Win 7 proposed database schemas Download Windows 7 and to map and troubleshoot Buy Windows 7 existing Internet or Microsoft office 2011 intranet sites. Office 2010 advanced diagramming Microsoft Office 2010 tools help you simplify Download Office 2010 complexity with dynamic, MS Office 2010 visuals and new Office 2010 Key ways to share on the Office 2010 Download Web in real time. And Office 2010 Professional you can see the entire Microsoft Office 2010 Download picture by showing meaningful buy microsoft office 2010 data and information Office 2007 graphically in a single, Microsoft Office 2007 diagram. Office 2007 Download it dramatically improved user Office 2007 Professional experience and intelligent MS Office 2007 drawing tools and Office 2007 Key templates make every buy microsoft office 2007 step in creating diagrams Download Office 2007 easier.I believe the Microsoft Office 2007 Professional will Make your purchase microsoft office 2007 diagrams easy.
http://softwarestockss.blogspot.com
http://software-stocks.com

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

I Love your website. I’m gonna post a link on my Facebook Page!this article,its great! coach online outletmichael kors shoes
beats by dr dre

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00