Om

Jeg heter Camilla og er født i 1991. Videregående ble fullført våren 2010, og de neste 4 årene tilbringes i Storbritannia. Nærmere bestemt; Aberystwyth, Wales. Av alle de 14 000  innbyggerne som bor i den lille havnebyen, er rundt 8000 – 9000 av dem  studenter! Det blir ultraspennende å bli kjent med folk fra nye kulturer og nasjonaliteter, jeg gleder meg masse :)

P6260129

Kristiansand på Sørlandet har vært min oppveksts plass, hvor jeg har trivdes veldig bra! Har en helt fantastisk familie og mange gode venner :)
De tre årene på videregående gikk jeg på allmenn. Derfor tror jeg igrunn at de årene i Wales skal gå veldig bra. Kan ikke få sagt nok hvor lei jeg er av norsk og historie. Har fortrengt masse allerede!

Min lidenskap er Manchester United, og i og med at jeg bor 3 timer unna Manchester, skal man ikke se bort ifra at det blir noen turer inn der for å se kamp! ;)

På fritiden liker jeg også å lese bøker. Syntes det er utrolig deilig å sette seg ned å leve seg inn i ei god bok. Det som er så gøy med bøker, er at man kan lage seg bilder i hodet, å være upåvirket av hvordan filmprodusentene har bestemt at det skal være og kjente skuespillere som ødelegger ditt bilde av hovedpersonene.

Syntes også det er utrolig gøy med filmer og tv-serier, å må innrømme at filmer som Ringenes Herre og Harry Potter ikke er veldig ødelagt i forhold til bøkene akkuratt ;) Av tv-serier liker jeg the O.C, Gilmore Girls, One tree hill, True Blood, Vampire Diaries, The Listener og lett fordøyelige programmer som Alle elsker Raymond, According to Jim, two and a half man osv..

Mine største frykter for årene som kommer:
- Savn av familie og venner! (Of course)
- MATEN
- Hvor fort jeg kommer til å kunne snakke “flytende” engelsk og snakke uten å oversette i hodet
- Økonomien. Alltid et problem.
- Hva skjer etter disse 4 årene?!

OK, så vet vi det :) Spør om det er noe!

- Cam

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00